logo

VARAINHANKINTA | Kotimaiset edulliset helposti myytävät tuotteet luokille, urheiluseuroille ja -joukkueille
Koulukauppa - Facebook

OSTOSKORI (0) ENNAKKOMYYNTILISTA (0)

Koulukauppa

HELPOSTI JA RISKITTÖMÄSTI MYYTÄVIÄ TUOTTEITA!!!

Koulukauppa.com tarjoaa kouluille, luokille, yhdistyksille, urheiluseuroille ja -joukkueille helposti myytäviä tuotteita varainhankintaa varten. 

Valikoimamme koostuu entistäkin voimakkaammin kotimaisista tuotteista. Näin tuemme omalta osaltamme suomalaista työllisyyttä. Luontoa saastuttamaton ja ympäristöystävällisyys ovat  merkittäviä kriteereitä valita vastuulliset tuotteet valikoimiimme, joita voimme aidosti suositella.  

Korkealaatuiset ja tutut wc- ja talouspaperit ja pesuaineet tarjoavat monipuolisimman valikoiman valita juuri Teille sopivimmat tuotteet myytäväksi. 


Varainhankintanne voisi edetä esimerkiksi seuraavasti:

1. LYÖKÄÄ LUKKOON VARAINHANKINNAN KOHDE JA SEN BUDJETTI
Kun tiedätte tarvittavan rahasumman, on aika suunnitella kuinka se saadaan kasaan. Toteutetaanko yksi isompi myyntikampanja vai useita pienempiä? Meiltä saa myös vinkkejä tähän. 

2. VALITSE MYYTÄVÄT TUOTTEET

Koulukaupan laajasta valikoimasta löytyy sopivia tuotteita hyvin erilaisiin varainhankintakampanjoihin. Yhteistä niille on se, että ne ovat helposti myyviä, joka kodin tuotteita. Vai oletteko tavanneet jonkun, joka ei tarvitse wc-paperia? 

3. ENNAKKOMYYNTI ON RISKITÖN TAPA TOTEUTTAA MYYNTI
Valittuanne tuotteet, tulostakaa sivuiltamme kyseisten tuotteiden ennakkomyyntilistoja kullekin myyjälle riittävä määrä. Ennakkomyyntilistat helpottavat ovelta ovelle-myyntiäkin. Ennakkomyyntiaika voi olla esim. 2 viikkoa. 

4. TILAA TUOTTEET

Kun olette myyneet tarvittavan määrän ennakkoon tilatkaa myyntiä vastaava määrä tuotteita joko puhelimitse 0400 689 490, sähköpostitse info@koulukauppa.com tai kätevästi nettisivuiltamme www.koulukauppa.com silloin kun teille parhaiten sopii. Tilatessanne voitte ilmoittaa teille sopivimman toimitusajan. Nettisivuiltamme ja esitteestämme löydätte tarkemmat tuotekohtaiset toimitusehdot. Paperit tilataan aina täysinä lavoina. 

5. TUOTTEIDEN TOIMITUS JA JAKELU

Tuotteet toimitetaan sovittuun aikaan ja paikkaan, jonka jälkeen voitte joko toimittaa tuotteet suoraan asiakkaille tai pyytää heitä noutamaan tuotteet sovitusta paikasta. Paperituotteiden tilaajat saavat tilauksen ollessa vähintään 12 lavaa veloituksetta kontin käyttöönsä vuorokauden ajaksi. Tämä helpottaa huomattavasti tavaran purkua ja jakelua.