Jalostuskysely pyreneittenpaimenkoira- tai pyreneittenkoiraurosten omistajille

Saatekirje

Pyreneläisten jalostustoimikunta suorittaa oheisen kyselyn pyreneittenpaimenkoira/pyreneittenkoira-urosten omistajille saadakseen laajempaa ja monipuolisempaa tietoa jalostus-uroksista. Kyselyn avulla saatava tieto on meille hyvin tärkeää, koska sen perusteella voimme entistä paremmin ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat jalostustiedusteluja käsitellessämme. Toivomme siis, että suhtaudutte kyselyyn yhteistyöhaluisesti.

Toivomme, että täytätte huolellisesti ja rehellisesti (sen tiedon mukaan mikä teillä itsellänne on) kaikki kyselyn kohdat (jälkeläisiin liittyvät kysymykset tietysti vain jos koiraa on jo käytetty jalostukseen).

Mikäli tiedossanne on terveysriski, jonka tiedätte periytyvän tietyltä koiralta, olisi toivottavaa, että merkitsisitte sen sukutauluun kyseisen koiran kohdalle. Tärkeintä olisi, että saisimme vastauksesi kyselyyn!

Kaikki kyselyn avulla saatava tieto on täysin luottamuksellista ja tulee ainoastaan jalostustoimikunnan omaan käyttöön.

Yhteinen tavoitteemme olkoon säilyttää ja parantaa pyreneittenpaimenkoirien/pyreneittenkoirien tasoa Suomessa.

Kiitos jo etukäteen.


1. Omistajan tiedot:

2 .Uroksen taustatiedot:

3. Ulkonäkö:

cm

4. Luonne:

5. Harrastukset

6. Terveys:

c) Virallisten terveystutkimusten tulokset:

7. Jälkeläiset:

a) Onko urosta ennen käytetty jalostukseen?

Julkisesti tarkoittaa, että mikäli esim. koirasi nimeltä Repe, joka on yhdistelmästä Remu & Roosa sairastaa vehnäallergiaa, niin yhdistyksen tekemässä allergiatilastossa näkyy koiran nimi ja vanhemmat. Muuten antamiasi tietoja käytetään siten, että koirasi tiedot näkyvät numerona tilastossa ja jalostustiedustelu vastauksissa, jossa mainitaan vehnäallergikot.

Copyright © 2000 - 2003 Suomen Pyreneläiset Ry.
CVS: $Revision: 3.7 $ $Date: 2003/03/24 20:28:22 i

Valid XHTML 1.1!