Vuoden tottelevaisin kilpailu

Kilpailu on avoin kaikille Suomen Pyrenelaiset ry:n jäsenten omistamille koirille. Pisteitä kertyy tuloksista seuraavasti:

ALOAVOVOIEVL
I tulos 3 pI tulos 6 pI tulos 9 pI tulos 12 p
II tulos 2 pII tulos 5 pII tulos 8 pII tulos 11 p
III tulos 1 pIII tulos 4 pIII tulos 7 pIII tulos 10 p

Piirimestaruuskilpailut

1. sija 5 p
2. sija 4 p
3. sija 3 p

Suomenmestaruuskilpailut

SM I suoraan Vuoden tottelevaisin ( riippumatta kokonaispisteistä)
SM II 10 p
SM III 9 p

Kilpailussa otetaan huomioon kunkin koiran enintään kolmen ( 3 ) parhaan kokeen tulos. Tasapistetilanteessa voittaa se koira, jolla on vähemmän kokeita. Pisteiden ollessa edelleen tasan, lasketaan kokeissa saadut pisteet yhteen: korkeammilla pistemäärillä tulokset saavuttanut voittaa. Voittaja saa haltuunsa vuodeksi VUODEN TOTTELEVAISIMMAN pyreneläisen kiertopalkinnon. Sijoitukset tulee ilmoittaa pistelaskusta vastaavalle henkilölle viimeistään 31.1 kilpailua seuraavana vuonna.

Vuoden TOKO-tulokas kilpailu

Kilpailu on avoin pitkä- ja lyhytkarvaisille pyreneittenpaimenkoirille sekä pyreneittenkoirille, jotka ovat kilpailuvuonna osallistuneet ensimmäiseen alokasluokan kokeeseensa. Kilpailuun lasketaan enintään neljän (4) parhaan kokeen tulos. Pokaalin saa vuodeksi se koirakko, jolla on suurin yhteispistemäärä. Pisteiden mennessä tasan kahden tai useamman koirakon osalta, voittaja on se koirakko, jolla on yksittäisestä kilpailusta suurin pistemäärä. Mikäli vieläkään ei ole tullut piste-eroa, voittaja arvotaan. Voittaja saa haltuunsa vuodeksi VUODEN TOKO-TULOKAS -kiertopalkinnon. Pokaali luovutetaan ainoastaan Suomessa asuvalle Suomen Pyreneläiset ry:n jäsenelle.

Sijoitukset tulee ilmoittaa pistelaskusta vastaavalle henkilölle viimeistään 31.1 kilpailua seuraavana vuonna. Mikäli lähetät tulokset sähköpostitse, käytä lukukuittausta, yhdistys ei vastaa internetpalveluntarjoajan

tulostettava versio