Päätoimittajan terveiset

Uusi vuosi tuo mukanaan uuden päätoimittajan ja hieman uutta ilmettä jäsenlehteemme. Vuoden ensimmäisessä numerossa esittelemme hallituksen uudet jäsenet sekä yhdistyksen uudet toimihenkilöt.

Ensimmäinen lehti ilmestyy maaliskuussa ja nyt kaipaamme monipuolisia juttuja kuvineen. Pyrriposti tulee jatkossa sisältämään uudenlaisia artikkeleita ja palstoja. Ollakseen koko jäsenistöä edustava lehti Pyrriposti tarvitsee kirjoituksia meiltä kaikilta – rotuun ja karvoihin katsomatta.

    1) Haemme blogivinkki –palstalle aktiivisia bloggaajia, jotka haluavat esitellä bloginsa esimerkkikirjoituksen muodossa. Julkaisemme blogikirjoituksen lisäksi lyhyen esittelyn kirjoittajasta, tämän lemmikkikatraasta ja linkin blogiin.

    2) Tuttuun tapaan julkaisemme artikkeleita harrastustoiminnasta. Mikäli olet osallistunut tai osallistumassa koulutukseen, leirille tai kokeeseen, ota kamera mukaan ja kirjoita kokemuksesi lehteen meidän muidenkin iloksi.

    3) Näyttelymatkoista ulkomailla (ja miksei kotimaassakin) otetaan mielellään juttuja vastaan kuvineen.

    4) Julkaisemme joka numerossa esittelyn näyttelytuomarista. Toivomme niin pyreneittenkoirien kuin paimentenkin omistajilta kysymyksiä. Mitä olette aina halunneet näyttelytuomarilta kysyä? Lähetä kysymyksesi toimitukseen.

Lisäksi aloitamme juttusarjan, jossa yhdistyksen jäseninä olevat halukkaat kasvattajat saavat tilaisuuden esitellä kasvattejaan ja kasvatustoimintaansa. Toivomme, että saamme mukaan niin isojen valkoisten kuin pienten karvanaamojen edustajia, ja uusia tulokkaita siinä missä pitkän linjan kasvattajiakin. Etenemme tasa-arvon nimissä aakkosjärjestyksessä. Tämän vuoden aikana ehdimme esitellä neljä kasvattajaa. Sarjan ovat ystävällisesti luvanneet aloittaa molempien rotujen aakkosten ensimmäiset - Ange de Neigen ja Blaireau Noiren kennelit.

Agility- ja tokotuloksia ryhdytään taas keräämään ja julkaisemaan lehdessä. Tiedot ja kuvat uusista valioista voi ilmoittaa allekirjoittaneelle. Muita artikkeleita ei välttämättä julkaista heti seuraavassa numerossa, vaan katsotaan, minkä lehden numeron kokonaisuuteen ne sopivat parhaiten. Toimitus oikolukee tekstit ja saattaa tehdä pieniä muutoksia kirjoitusasuun.

Suomen pyreneläisten nettisivuille on luotu palautekysely, jonka kautta voitte arvioida lehden ilmettä, antaa palautetta jutuista ja esittää toiveita sisällön suhteen. Tämä auttaa meitä kehittämään lehteä jatkossa. Kysymyksiä ja ehdotuksia lehteen liittyen voi lähettää myös suoraan päätoimittajalle.

Ensimmäisen numeron juttujen viimeinen jättöpäivä on 15.2. Esitämme kauniin toiveen, että saisimme lehteen mahdollisesti tulevat tarinat hyvissä ajoin.

Talvisin terveisin,
Elisa Hurmerinta
Päätoimittaja
elisa.hurmerinta@suomenpyreneläiset.fi

Otamme vastaan ainoastaan sähköistä materiaalia osoitteeseen:
lehtitoimikunta@suomenpyrenelaiset.fi.

Tekstidokumenttien on oltava rtf- tai doc-tiedostoja.
Liitä kuvat erillisinä tiedostoina RAW tai Jpeg muodossa. Huolehdi, että kuvan
resoluutio on riittävä lehdessä painettavaksi.
tulostettava versio
Syyskokouksen dokumentit

2019-12-23 10:54:08

Kiertopalkinnot

2019-06-27 08:40:27

Vuosikokouksen pöytäkirja

2019-05-21 08:49:41

Jalostustoimikunnan toimintakertomus

2019-03-08 17:01:20

Kennel mainos lehteen/yhdistyksen kotisivuille

2019-02-17 15:56:33

Jäsenmaksut 2019 lähetetty sähköpostiin

2019-02-10 15:06:20

Uutiset kokonaisuudessaan sekä lisää uutisia löytyy täältä.